blagdanska euforija

I one to vole ranije: Naše poznate dame požurile su s kićenjem božićnog drvca

11.12.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Predbožićna euforija trese cijeli svijet, a tako i Hrvatsku. Svi hrle na advent po šačicu božićnog ugođaja, a kako bi ljepotu adventa donijeli u vlastiti dom mnogi su odlučili unaprijed okititi božićna drvca. To su učinile i Tončica Čeljuska i Bojana Gregorić Vejzović koje su se na društvenim mrežama pohvalile svojim ovogodišnjim drvcima

Iako je običaj kititi bor na sam Badnjak, mnogi Hrvati, ali i ljudi diljem svijeta odlučili su ranije okititi božićna drvca. Sjaj kuglica, zvončića i lampica unosi u dom osjećaje topline i udobnosti pa mnogi uživaju u 'produženom' božićnom sjaju. Požuriti s kićenjem božićnih drvca odlučile su i dvije popularne Hrvatice, Tončica Čeljuska i Bojana Gregorić Vejzović.

U domu popularne voditeljice Tončice Čeljuske svoj sjaj donijelo je umjetno drvce posuto umjetnim snijegom, popularan izbor za sve 'lijene' čistiti borove iglice kada krenu otpadati. Ukrasila ga je sjajnim ružičastim te manjim crvenim kuglicama. Ovogodišnjoj verziji okićenog drvca Čeljuska je dodala i velike umjetne cvjetove popularne božićne zvijezde u bijeloj i crvenoj boji. Na vrhu se tradicionalno nalazi i zvijezda.

Još jednu vrlo popularnu kombinaciju kuglica odabrala je i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Na njenom se boru nalaze plave i srebrne kuglice, a kuglicama je pridružila i umjetne cvjetove bijele božićne zvijezde, baš kao i Čeljuska.

Ipak, tradicija je pobijedila kod popularne voditeljice jer se ispod njezinog bora nalaze jaslice, dok se glumica odlučila za popularnog Orašara.

Božićnoj euforiji nije odoljela ni obitelj glumice Nataše Janjić Medančić pa su svi zajedno proveli večer ukrašavajući obiteljsko božićno drvce.

impresivni prizori

Čarolija u dvorcu: Pogledajte kako je Windsor ukrašen za prvi Božić u vladavini kralja Charlesa

Pogledaj galeriju