neočekivano

U Big Brother kuću ušla nova stanarka: Atraktivna Zagrepčanka Ana poručuje kako će mnoge naljutiti

14.02.2018 u 12:13

Bionic
Reading

Nakon što je Big Brother kuću iznenada napustila Bojana, stanari su dobili novu sustanarku, Zagrepčanku Anu Kovačec, koja se odlučila okušati u avanturi popularnog reality showa

Sinoć je Big Brother iznenada odlučio promijeniti pravila i održati izbacivanje uživo, pa je glasanjem gledatelja kuću napustila Riječanka Bojana, a na njezino je mjesto došla nova kandidatkinja Ana.

Ana Kovačec dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. U Big Brother kuću voljela bi ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno, te mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju.

Big Brother- Ana Kovačec Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ana kaže i kako joj odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima. U Big Brother kuću prijavila se jer želi novo iskustvo, a nada se da će uspjeti izaći iz komfor zone te izdržati bez mobitela.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Nova stanarka već je otkrila da joj se najmanje sviđa Tomislav, dok joj se najviše dopada imenjakinja Ana. Inače, zagrebačka hostesa nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala pred kamerama. Do sada je u Srbiji povećala grudi i usne. Nove avanture i kako se zavodljiva crnka snašla u kući pratite u večerašnjoj emisiji na RTL televiziji.