NESUGLASICE OKO TJEDNOG ZADATKA

U Big Brother kući se formiraju klanovi

27.04.2011 u 11:31

Bionic
Reading

Na sinoćnjem tulumu u Big Brother kući bilo je vrlo zanimljivo. Novi tjedni zadatak nagnao je stanare na formiranje klanova, Nemeš je pod utjecajem alkohola izjavio da želi napustiti BB kuću, a Marijana je izjavila da je živcira prazna čaša

Na tulumu u Big Brother kući smijeha nije nedostajalo. Horvat je vozio Emu u kolicima za piće, što je njoj bilo zabavno, a Duško i Nirmal su imali ozbiljnu diskusiju o klanovima. Tako mu je Duško rekao da sve manje vremena provodi sa svojim starim prijateljima s otpada, a Nirmal je Duška pokušao uvjeriti da nije tako te da su i dalje svi jako dobri prijatelji.

Iako stanari koji se od samoga početka nalaze u luksuznoj Big Brother kući ne priznaju postojanje klanova, njihovi postupci i odluke ukazuju upravo na suprotno. Ukućani sve više taje jedni od drugih te su sve manje iskreni. Tako trio Tamara, Bojana i Marijana savjetuje Nemeša da s Lesterom ne komentira ništa u vezi s članstvom u EU.

U dvorištu su Tamara, Bojana, Marijana i Nemeš raspravljali o izboru novog člana Big Brother Europske unije. Nemeš je bio vrlo odlučan u svojoj namjeri da odbije taj poziv, dok su ga djevojke odgovarale od te odluke.

Nakon rasprave, Nikola i Nemeš pričali su o mogućem napuštanju BB kuće. Nemeš je priznao Nikoli da bi želio izaći prije Marijane te da mu je dosta svega, a osim toga, u stvarnome svijetu ga čekaju mnoge obaveze.

Za razliku od Nemeša, Nirmalu se tjedni zadatak jako svidio, što je i priznao Big Brotheru. No ne bi se, kako kaže, ulizivao članovima EU-a da bi se spasio od nominacija, ali je napomenuo da mnogi ukućani upravo to i rade da bi stekli privilegije koje članstvo u Europskoj uniji nosi sa sobom.