KAO VINO JE

U 56. ostavlja bez daha: Sanja Vejnović ponovo pokazala savršeno tijelo u badiću

03.07.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Krajem lipnja lijepa glumica koju smo nedavno gledali u seriji Nove TV 'Čista ljubav' otputovala je na odmor, a lipanj, kako je izjavila, voli jer je tada manja gužva. Sanja Vejnović, koja je odnedavno vrlo aktivna na društvenim mrežama, redovito na Instagramu pokazuje fotografije s ovog ljetovanja. Najviše pažnje privlače one u kupaćem kostimu, u kojem i u 56. godini izgleda senzacionalno

Nakon što je prije dva mjeseca završila na Hitnoj i bila na korak do sepse, Sanja Vejnović trenutno se odmara i puni baterije na Hvaru. Glumica je dobila komplimente kakve svaka žena poželi čuti.

'Čak i u ovoj slobodnijoj pozi izgledate profinjeno i graciozno', 'Samo divljenje i moj naklon do poda', 'Zgodna, kao vino', 'U ovim godinama bez trunke celulita, svaka čast', bili su samo neki od komentara oduševljenih kolegica i ostalih glumičinih pratitelja.

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

'Puno lakše podnosim vrućine nego zimu, volim ljetni odmor, koji je uvijek povezan s nekim lijepim putovanjem, odmorom na moru i malo ležerne odjeće', izjavila je ranije. Mladolik izgled, uz prehranu i kozmetičke tretmane, najviše duguje - genima.

'Naslijedila sam od roditelja dobre gene, ali smatram da čovjek konstantno mora raditi na sebi. Prije svega treba krenuti od unutarnjeg stanja i njegovati svoj duševni mir. Tijelo sve pamti i vraća, tako da je jako bitno zdravo se hraniti i naučiti samog sebe da uvijek postoji makar pet minuta za vježbanje', izjavila je glumica ranije za tportal.

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Sanja Vejnović je svojedobno izjavila da ljepota nije garancija za sreću. 'Sigurno je i moj izgled, pogotovo u početku karijere, bio presudan za dobivanje nekih uloga. No bilo je i obratnih situacija, neprimjerenih udvaranja ili ženskih ljubomora. Često sam imala problema sa ženama koje nisu ulazile u kategoriju lijepih, a koje su bile ili jesu na uredničkim pozicijama na HTV-u', izjavila je.

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

  • +12
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL