DANIEL CRAIG I RACHEL WEISZ

Prije no što je upoznala fatalnog Jamesa Bonda ova glumica nije ni sanjala o braku

25.01.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Holivudski par u skladnom je braku već punih sedam godina, a sada je u svom velikom intervju glumica Rachel Weisz opisala kako uopće nije vjerovala u ljubav prije no što je upoznala svog današnjeg supruga Daniela Craiga

Glumica Rachel Weisz tijekom devetogodišnje veze sa slavnim redateljem Darrenom Aronofskim dobila je sina, a tadašnje zaruke su umjesto vjenčanjem završile raskidom. Unatoč dugogodišnjoj ljubavi iz koje je proizašlo i dijete, lijepa brineta danas tvrdi kako nikad nije vjerovala u ljubav i brak joj nikada nije bio krajnji cilj kojem je težila. 

Ipak, kada je 2010. na zajedničkom filmu 'Dream House' upoznala glumca Daniela Craiga shvatila je što su pravi osjećaji i tada je sve dobilo svoj smisao.

  • +12
Rachel Weisz i Daniel Craig Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom svog zadnjeg razgovora za jedan američki časopis Rachel je istaknula kako je još kao 14-godišnjakinja težila osamostaljenju i vlastitom izvoru prihoda, pa se počela baviti modelingom, koji ju je kasnije doveo i do glume kojom se i danas bavi.

Također je kazala i kako je oduvijek bila skeptična prema braku, a s romantičnim filmovima nikada se nije mogla poistovjetiti. 

'Nikada nisam mislila da ću se udati. Nikada mi to nije bila ambicija, upravo suprotno. Željela sam biti samostalna i zarađivati za vlastite potrebe. To mi se činilo nekako glamurozno i snažno', rekla je 47-godišnjakinja te dodala da je onda u njezin život ušetao slavni James Bond koji ju je oborio s nogu.

'Držimo svoju ljubav samo za sebe i jako je privatna. To je dosta teško s obzirom na to da smo oboje javne osobe', iskreno je priznala britanska glumica koja je prije sedam godina održala tajno vjenčanje s Craigom u New Yorku na kojem je bio samo najbliži krug ljudi.