NEUSPJELI POKUŠAJI

Tyra Banks iskreno progovorila o najbolnijoj temi mnogih žena

30.03.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Zbog svjetske slave i primamljivih iznosa na bankovnom računu, mnogi bi pomislili da slavni supermodel ima apsolutno sve u životu. Ipak, to i nije tako. 44-godišnja Tyra Banks progovorila je o najtežim trenucima u svom životu, silnoj želji da postane majka, što joj se, nakon neuspjelih pokušaja potpomognute oplodnje, ostvarilo tek uz surogat majčinstvo

Cijeli njezin život neprekidne su borbe. Prvo se morala dokazati i probiti u modnom svijetu, a kada je uspjela postala je jedna od najplaćenijih supermodela 90-ih, a težak put prošla je pokušavajući ostati trudna.

O neuspjelim pokušajima potpomognute oplodnje, o čemu su do sada znali samo njezini najbliži, 44-godišnja Tyra Banks progovorila je za magazin People i otkrila kako joj je njezino najteže putovanje života zapravo na kraju pomoglo da bude ono što danas je.

  • +7
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O svemu što je prošla, prije negoli je postala majka danas dvogodišnjeg Yorka, Tyra je zajedno sa svojom majkom Carolyn London, detaljno opisala u memoarima 'Perfect is Boring', koji će se uskoro naći na policama knjižara.

Kako je rekla, punih je godinu dana, s tadašnjim dečkom, fotografom Erikom Aslom, pokušavala dobiti dijete, a cijelo to putovanje za nju je bilo izrazito emotivno.

'Postoji previše faza u svemu tome. Prvo pomisliš: 'Ok, zdrav je embrij', pa onda si sretan da je prošao još jedan mjesec. Zapravo si cijelo vrijeme na rubu, sve dok ne primiš svoje dijete po prvi puta u životu.'

  • +7
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O cijelom iskustvu bila je emotivna i njezina majka: 'Ne mogu opisati bol koju sam osjećala dok se ona borila da postane majka. Uredila je u potpunosti dječju sobu, a u kupaonici je na pod postavila tepih na kojem je pisalo: 'Mama te voli', a onda je doznala da IVF još jednom nije uspio. Srce mi se slomilo.'

Nažalost, Tyra Banks nikada nije uspjela ostvariti san da rodi svoje dijete, stoga je s Erikom Aslom odlučila angažirati surogat majku, koja im je na kraju rodila njihovog toliko željenog sina. Iako je sa svojim dečkom prekinula još u listopadu, Tyra Banks s njim se odlično slaže i zajedno odgajaju svog, vrlo pričljivog sina Yorka.