RUŽAN KRAJ LJUBAVI

Svi pričaju o fatalnoj plavuši zbog koje su raskinuli Shakira i Pique, a slavni par je skupa snimljen usred šuškanja o prekidu

03.06.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Cijeli svijet bruji o navodnom pucanju veze između kolumbijske pjevačice i nogometaša koji se navodno Barcelone već odselio iz zajedničkog stana. Pop diva, šuška se, Piquea je uhvatila u krevetu s drugom ženom. I dok španjolski mediji naveliko o njenom identitetu Shakira i barcelonin branič su snimljeni zajedno u Barceloni

Novinari El Periodica tvrde da znaju sve o ženi koja je kriva za raspad veze između Shakire i Piquea (nikad nisu službeno vjenčani) te da nogometaš već neko vrijeme živi sam u stanu u Barceloni i navodno često posjećuje noćne klubove u društvu suigrača Riquija Puiga.

Riječ je o plavokosoj hostesi koja radi u baru u Barceloni staroj tek 20 godina. Ona i Pique se viđaju već neko vrijeme, a doznali su i da je studentica na lokalnom sveučilištu.

Pique navodno već neko vrijeme živi sam u stanu u Barceloni, a navodno često posjećuje noćne klubove u društvu suigrača Riquija Puiga.

Par se zasad nije oglasio o tome, no paparazzi su skupa snimili u Barceloni usred šuškanja o razlazu. Sudeći prema fotografijama poprilično su neraspoloženi i smrknutih lica, u automobilu s njima je bila i Shakirina majka Nidia del Carmen Ripoll.

Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Inače, glasine o problemima u vezi par su prate već neko vrijeme. Pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl 'Waka Waka (This time for Africa)', koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu koju ipak nikad nisu okrunili brakom. Par zajedno ima dvoje djece, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

  • +6
Gerard Pique i Shakira Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA