PROBLEMI SU SE NAGOMILALI

Veza Piquea i Shakire na klimavim je nogama: Pjevačica je nogometaša navodno uhvatila s drugom, a on je iselio iz obiteljskog doma

02.06.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Ljubav, koja je rođena 2010. na Svjetskom kupu u Južnoj Africi, sada je čini se došao kraj. Sve su glasnija šuškanja kako je 12-godišnjoj vezi nogometaša Gerarda Piquea i kolumbijske pjevačice Shakire došao kraj

Kako su se raspisali svjetski mediji, čini se da je 12 godina dugoj vezi nogometaša Gerarda Piquea i pjevačice Shakire došao kraj. Šuškanja o problemima u njihovom odnosu, kojeg nikada nisu okrunili brakom, ali su dobili zajedno sinove Milana i Sashu, dobila su svoj nastavak kada se doznalo da je slavni nogometaš iselio iz obiteljskog doma i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije negoli je upoznao Shakiru.

Ako je vjerovati El Periodicu, nekoliko susjeda u zgradi vidjelo je Piquea kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana i to više puta tijekom prošlog tjedna, a navodno je viđen i u noćnim provodima s prijateljem Riquijem Puigom i grupom prijatelja.

Mnogi su već i iz posljednje Shakirine pjesme 'Te Felicito' iščitali i njezin 'obračun' s muškarcem s kojim je provela posljednjih 12 godina:

  • +6
Gerard Pique i Shakira Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA

'Da bi te ispunila, uništila sam sebe; upozoravali su me, no ja nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da je sve tvoje lažno i to je bila kap koja je prelila čašu. Ne govori mi da ti je žao, iako izgledaš iskren, ja te dobro poznajem i znam da lažeš. Čestitam ti na tvojoj odličnoj glumi, u koju si me uvjerio, sretno s tvojom ulogom dalje, izgledaš dobro u toj predstavi. Ne možeš mi prodati tu jeftinu filozofiju, žao mi je, nisam više takva; ne podnosim dvolične ljude, a za tebe sam stavljala ruku u vatru dok sam ja za tebe samo još jedan hir. Oči su mi crvene koliko sam plakala za tobom, a sad, ispada da ti je žao. Zvučiš iskreno, no dobro te poznajem i znam da lažeš. Čestitam ti kako dobro glumiš.'

Još jedan dokaz da se nešto događa je i da su oboje u posljednje vrijeme izbjegavali objave na društvenim mrežama, gdje su uvijek bili ažurni.

Neki mediji pišu i o tome  kako je razlog Piqueovog preseljenja u momački stan taj što ga je Shakira uhvatila s drugom ženom. Zbog toga su donijeli odluku da će se rastati, što čini se i nije pretjerano pogodilo nogometaša. Viđaju ga u noćnim izlascima kako partija s prijateljima, ali i atraktivnim djevojkama, te ostaje po klubovima do 2-3 ujutro, što je za nogometaše i njihov način života nedopustivo.