DIRLJIVE RIJEČI

Tuga u domu Ivane Miličević: Emotivnom objavom rastužila fanove

08.08.2018 u 11:19

Bionic
Reading

Posljednji dani za glumicu hrvatkog podrijetla vrlo su emotivni. Ivana Miličević podijelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama tužnu objavu prisječajući se odlaska voljenog mlađeg brata Filipa Miličevića

'Prije dvije godine primila sam poziv koji je zauvijek promijenio moj život. Moj brat Filip, (desno na fotografiji), umro je od disekcije aorte uzrokovane aneurizmom. Imao je 33 godine. On je volio Tomu (naš drugi brat) svim svojim srcem otkako je rođen. Jako mi nedostaje. Ali isto tako, prije godinu dana na isti dan moj dječak Phoenix je začet. Mali dar od Filipa s neba. Kao da nas tješi odozgo. Volim ga. Nedostaje mi', napisala je Ivana Miličević.

Njezini fanovi ostavili su joj hrpu poruka utjehe: 'Šaljem ti puno ljubavi i utjehe', 'Žao mi je zbog tvog gubitka, nek je blagoslovljena duša tvog brata, tebe i tvos sina', 'Moje misli su s tobom'. Javljali su joj se i brojni obožavatelji koji su također izgubili brata ili sestru, a slavna glumica je svima uputila nježne riječi sućuti.

Glumica, čiji su roditelji Hrvati kao djevojčica se odselila se s roditeljima u Ameriku. Najmlađi brat, Filip Miličević jedini je u obitelji bio rođen u Americi.

Stariji brat Tomo Miličević je poput sestre ostvario uspješnu karijreru. Ali glazbeničku kao gitarist rock benda 30 Seconds to Mars, kojeg je osnovao slavni glumac Jared Leto.

  • +5
Ivana Miličević Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia