STIGLA PRINOVA

Hrvatica iz Hollywooda: Ivana Miličević rodila i svijetu pokazala svog sinčića

14.05.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Holivudska glumica hrvatskih korijena na društvenim mrežama je objavila da je rodila sina kojem je njezin partner Paddy Hogan nadjenuo ime Phoenix Jedi Hogan. Ivana Miličević, koja od pete godine živi u SAD-u, sve ovo vrijeme privatni život uspjela je držati podalje od javnosti, no sada nije odoljela a da se ne pohvali fotografijama djeteta

Zvijezda američke hit TV serije 'Banshee' Ivana Miličević nakon što je snimila seriju '100' odlučila je razveseliti fanove i otkrila da u 43. godini čeka prvo dijete. Prije tjedan dana rodila je sina Phoenixa Jedija Hogana, a svijetu ga je pokazala na Instagramu.

This is my #Irishman swoon! He should give man lessons. @paddyhogan1

A post shared by Ivana Milicevic (@ivanamilicevic) on

Njena obitelj je emigrirala u Ameriku kada je imala pet godina i glumom se počela baviti nakon srednje škole. Velika je prijateljica s Charlize Theron, a u Hrvatsku se vraća gotovo svake godine kako bi posjetila obitelj u Zagrebu. Imala je zapažene uloge u televizijskim serijama i filmovima, primjerice s Danielom Craigom u filmu o Jamesu Bondu te u hit-filmu 'Zapravo ljubav'. Pojavila se i u serijama 'Čarobnice' i 'Buffy'.

Njezini roditelji imaju restoran na Beverly Hillsu, a njezin brat Tomo Miličević jedan je od članova benda 30 seconds to Mars, u kojem svira i Jared Leto.

  • +5
Ivana Miličević Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia