U 43. GODINI

Glumica Ivana Miličević pohvalila se da čeka prvo dijete

31.01.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Holivudska glumica hrvatskih korijena na društvenim mrežama otkrila je da je gotova sa snimanjem pete sezone hit serije '100'. Ivana Miličević je u istoj objavi napisala i da čeka svoje prvo dijete

Ivana Miličević proslavila se po ulozi u seriji 'Banshee', a muški dio publike posebno je pamti po po eksplicitnim scenama seksa. Kako je 43-godišnja glumica vrlo aktivna na društvenim mrežama, svojim fanovima se pohvalila da čeka sina, da joj je termin 30. travnja te pokazala trudnički trbuh. Dijete navodno čeka s novozelanskim 42-godišnjim glumcem Antonyjem Starrom.

'Ja sam Hrvatica, Europljanka. Odrasla sam bez grudnjaka i zato mi nije bio problem pokazati grudi, niti snimiti scene seks', rekla je bivša Bondova djevojka koja često ističe svoje hrvatske korjene. Od malena živi u Los Angelesu, a njezini roditelji imaju restoran na Beverly Hillsu. Ivanin brat Tomo Miličević je član benda '30 seconds to Mars' u kojem svira i glumac Jared Leto.

Jedna je od rijetkih glumica s ovih prostora koja je uspjela ostvariti značajniju holivudsku karijeru. Prvu ulogu Ivana Miličević ostvarila u trileru 'Enemy of the State', nakon čega je glumila u brojnim televizijskim serijama: 'Čarobnice', 'Seinfeld', 'Felicity', 'Dadilja', 'Buffy, ubojica vampira', 'Chuck' i mnogim drugima. Karijeru na filmskom platnu počela je u filmu 'Jerry Maguire' kao djevojka Toma Cruisea, nakon čega su uslijedile i mnoge druge uloge. Glumica je nekoliko godina radila i kao stand-up komičarka. 

  • +5
Ivana Miličević Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia