Ovo se ne viđa često

Trudnu Carey Mulligan pogrešno proglasili za dobitnicu nagrade pa sve izrezali iz snimke

20.02.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Glumica Carey Mulligan bila je vidno iznenađena u trenutku proglašenja za najbolju sporednu glumicu, a kada je postalo jasno da je došlo do greške, sve je ispratila s osmijehom na licu

Na dodjeli filmskih nagrada BAFTA zbio se propust organizatora koji se ne viđa često. Naime, Carey Mulligan proglašena je za najbolju sporednu glumicu, dok je stvarna osvajačica bila Kerry Condon!

Sve se zbilo 30 minuta prije prijenosa uživo pa je cijeli propust bio izrezan iz TV snimke emitirane na BBC-u, no saznalo se kako je voditelj Troy Kotsur grešku počinio koristeći se znakovnim jezikom.

'Carey je bila vidno šokirana kada je pročitao njeno ime! Na kraju se samo nasmijala cijeloj zbrci', rekao je izvor iz publike za MailOnline.

Trudna 37-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u filmu 'She Said' inspiriranog stvarnim pričama #MeToo pokreta, no svojom iznenađenom reakcijom pokazala je kako se niti ona nije nadala osvojiti nagradu BAFTA.

  • +7
Carey Mulligan Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što su dvoranom zavladali zbunjeni pogledi i šokirani uzdasi, voditelj je samo rekao 'Ovo je jedan loš trenutak...', a na sve se nadovezao glumac Richard E. Grant koji se našalio:

'Neka netko donese defibrilator Carey Mulligan!'

Na kraju je sve prošlo u šaljivim tonovima, a nagradu za najbolju sporednu glumicu kući je ponijela Kerry Condon koja u filmu 'Banshees of Insherin' igra lik Siobhán Súilleabháin.

Carey Mulligan na dodjeli nagrada pojavila se u vrlo elegantnoj crnoj haljini dugačkog kroja koja je ponešto prikrila njen trudnički trbuščić. Naime, glumica očekuje treće dijete s glazbenikom slavnog benda Mumford & Sons, Marcusom Mumfordom, s kojim ima 7-godišnju kćer Evelyn Grace i 5-godišnjeg sina Wilfreda.

  • +28
BAFTA 2023. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / IAN WEST / PA IMAGES / PROFIMEDIA