PRONAŠLI SUROGAT MAJKU

Trudnoća nosi veliki rizik, ali slavni par ne odustaje od proširenja obitelji

21.06.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Unatoč dijagnosticiranim zdravstvenim problemima zbog kojih bi joj ponovna trudnoća mogla čak ugroziti život, medijska zvijezda Kim Kardashian i njezin suprug, reper Kanye West, odlučni su proširiti svoju obitelj, zbog čega će angažirati surogat majku

Kako piše TMZ, Kim i Kanye već su pronašli surogat majku preko agencije, čiju će uslugu platiti oko 300 tisuća kuna (45 tisuća dolara) u deset mjesečnih obroka. Za svako dodatno dijete surogat majka dobit će dodatnih 5 tisuća dolara, a izgubi li uslijed komplikacija reproduktivni organ, Kim i Kanye platit će joj još 4 tisuće dolara.

Pored toga, bračni par je agenciji za surogate dužan uplatiti i depozit od 68.850 dolara.

Osim suzdržanosti od pušenja, konzumacije alkohola i narkotika tijekom trudnoće, od surogat majke traži se i ograničavanje seksualne aktivnosti u tjednima koji prethode trudnoći, kao i potpunu suzdržanost od spolnog odnosa 3 tjedna nakon implantacije embrija.

Također, zabranjeno joj je korištenje vrućih kupki i sauna, kontakt s mačkama, korištenje boja za kosu, jedenje sirove ribe, a dozvoljen joj je samo jedan  kofeinski napitak dnevno.

Ugovorom je predviđeno da u slučaju bilo kakve kongenitalne ili druge abnormalnosti ili nedostatka, Kim i Kanye preuzimaju zakonske i roditeljske odgovornosti za svako dijete.

Slavni par roditelji su dvoje djece, četverogodišnje North i osamnaestmjesečnog Sainta.