nismo se ovome nadali

Nije ostala dosljedna sebi: Plus size ljepotica iskopirala slavnu Kardashianku

02.06.2017 u 21:32

Bionic
Reading

Plus size model Ashley Graham nakon godina propagiranja prirodne ljepote pokleknula je pred idealom ljepote i iskopirala slavnu reality zvijezdu Kim Kardashian koja se u javnosti već nekoliko puta našla prozvanom zbog estetskih zahvata

Plus size model Ashley Graham poznata je po svojim raskošnim oblinama i zagovaranju prirodne ljepote ženskog tijela u svim veličinama i oblicima. Popularnost je stekla zahvaljujući neukalupljenom fizičkom izgledu kojim se razlikuje od ljepotica koje su svoju ljepotu stekle plastičnim zahvatima i botoksu.

No čini se kako je američka ljepotica popustila pred trendom idealne ljepote koju zagovara današnje društvo, a vjerojatno najveća predvodnica tog trenda je reality zvijezda Kim Kardashian.

Hair flip & eye roll at the same damn time!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iako najslavnija sestra Kardashian klana ne priznaje kako je u svoju stražnjicu ugradila implantate niti masno tkivo, mnogi u to ne vjeruju, optužujući ju kako se tijekom godina karijere podvrgnula  i povećanju usana, grudi, rekonstrukciji brade i nosa.

Ashley je brojne obožavatelje osvojila prirodnim izgledom i fotografijama bez šminke, no čini se kako ju je planetarna popularnost Kardashianke koju na Instagramu prati nevjerojatnih 100 milijuna fanova, ponukala da bude što sličnija slavnoj Kim.

La La Land

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Plus size ljepotica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s novom frizurom, identičnu onakvoj kakvu je isfurala slavna reality zvijezda. Ne samo da je Ashley kopirala Kiminu frizuru, već i make up.

Na prvu, plus size ljepoticu nismo niti prepoznali, a sigurni smo kako je zbunjenost izazvala i kod svojih obožavatelja kojih na Instagramu ima znatno manje od Kim, točnije 23 puta manje. No sigurni smo kako će nakon ovog poteza njezin broj obožavatelja drastično rasti.