STIŽE PRINOVA

Trudna u 45. godini: Alanis Morissette u slatkom iščekivanju trećeg djeteta

26.03.2019 u 10:42

Bionic
Reading

Rad na novom albumu, točnije njegovo izdavanje, vjerojatno će morati malo pričekati jer je kanadska glazbenica putem Instagrama objavila sretnu vijest: Sa suprugom Mariom Treadwayjem, nakon sina i kćeri, čeka još jedno dijete

Novu trudnoću 44-godišnja Alanis Morissette skrivala je od javnosti sve do sada, kada je trudnički trbuh nemoguće sakriti. Slatkom objavom na Instagramu, točnije crno-bijelom fotografijom na kojoj pjeva iz profila, obožavateljima je otkrila divnu vijest - nakon sina i kćeri u njihovu obitelj uskoro će stići novi član.

Inače, Alanis Morissette sa suprugom Mariom Souleyjem Treadwayjem, za kojeg se udala u svibnju 2010. godine, ima sina Evera Imrea, koji je rođen na Božić 2010., te kćerkicu Onyx Solace, rođenu u lipnju 2016. godine.

Koliko je majčinstvo ispunjava, nikada nije krila, a čak su je mnogi javno prozivali zbog činjenice da je, u to vrijeme, trogodišnjeg sina i dalje dojila. Osim kao velika pobornica dojenja, Alanis je progovorila o teškoj postporođajnoj depresiji kroz koju je prolazila nakon rođenja oba djeteta.

  • +11
Sva lica Alanis Morissette Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia