PONOSNA I SRETNA

Trudna Nevena Rendeli: 'Još uvijek stanem u svoju najdražu haljinu'

04.10.2018 u 12:03

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli ljetos je otkrila da svega godinu dana nakon rođenja blizanki Lee i Mare čeka svoje treće dijete. Koliko je zadovoljna u vlastitoj koži dokazuje činjenicom da još uvijek stane u svoju omiljenu crnu haljinicu

Iako je ušla u 30 tjedan trudnoće te ju svega još devet tjedana dijeli do poroda, Nevena Rendeli izgleda sjajno. Aktivna trudnica ne miruje već se ponovno posvetila poslu na HRT-u, pa smo je nedavno mogli vidjeti u ulozi voditeljice, a sudjelovala je i na nedavno održanom Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Uz jednogodišnje blizanke, ponovna trudnoća ni ne može joj biti mirna, a ovoga puta Nevena ionako već zna što sve može očekivati u kojem periodu.

Ipak, ono što ju najviše veseli je njezin izgled i to da još uvijek stane u određene krpice. Tako se sinoć prije izlaska fotografirala dotjerana i elegantna. Pohvalila se pritom kako je uspjela stati u svoju omiljenu crnu haljinu, koja je idealna za mnoge prilike.

'Još uvijek nekako stanem u svoju najdražu haljinu', napisala je ispod fotografije poznata plavuša, a svoju već provjerenu kombinaciju ovoga je puta začinila novim modnim detaljima. Odabrala je srebrnu mini okruglu torbicu i Zarine gležnjače iz prošlogodišnje jesensko-zimske kolekcije.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo