AKTIVNA DO KRAJA

Nevena Rendeli Vejzović trudna do zuba u Rovinju: Samo što nije rodila, a stiže na TV

21.09.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Iako ima tri mjeseca do rođenja trećeg djeteta, HRT-ova urednica i voditeljica ne miruje. Sa suprugom Makom Vejzovićem, Nevena Rendeli Vejzović doputovala je na jedanaesto izdanje Weekend Media Festivala i to - radno

Nevena Rendeli Vejzović uživa u majčinstvu sa svojim jednogodišnjim blizankama Leom i Mare, no uvijek nađe vremena i za odlazak na razna društvena događanja. Svojim uvijek zanimljivim outfitom privlači pažnju, a tako je bilo i na crvenom tepihu u Rovinju. Sa zadovoljnim osmijehom na licu i svjetlijom kosom, u kratkoj lepršavoj cvjetnoj haljini blistala je uz svog supruga, direktora fotografije Maka Vejzovića.

Urednica i voditeljica dokazuje da se i u trudnoći može paziti na sebe. Nije moda rezervirana samo za modne piste, uostalom i tamo su glavni hit postale trudnice.

Neveni, koja se mjesec dana prije odlaska na novi porodiljni vratila na posao, u visokoj trudnoći očito ne smetaju poslovne obveze. Na Weekend Media Festivalu će odraditi svoje prvo pojavljivanje na ekranu nakon rođenja blizanki, a javit će se izravno u emisiju 'Špica, riva, korzo' u subotu ujutro.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo