KRATI VRIJEME NA INSTAGRAMU

Nevena Rendeli Vejzović: Ime djevojčice koju čeka je tajna i teško podnosi ovu trudnoću

14.08.2018 u 22:31

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što su njezine blizanke Mare i Lea proslavile prvi rođendan, HTV-ova voditeljica za javnost je otkrila da je ponovo u drugom stanju, i to već tri mjeseca. Svoje trudničke dani krati uživanjem u morskim krajevima, a podlegla je i navali 'Q&A objava' na Insta Storijima. Tako je danas imala zanimljivu komunikaciju sa svojim 'followerima'

Kako je objasnila u svom Instagram storyju, njezina mama Marica odvela je djevojčice u šetnju a kako je Neveni Rendeli Vejzović bilo dosadno, zamolila je svoje pratitelje da joj postavljaju pitanja. Osim savjeta da odmara, spava i uživa u rijetkim trenutcima kad nije sa svojim blizankama, u svojim odgovorima Nevena je priznala da teško podnosi trudnoću po vrućinama zadnjih dana, da ne želi otkriti ime nove bebe, da blizanke Mare i Leu misli dati u jaslice kad budu imale dvije godine i da se njezine preslatke curice jako razvesele kad vide kćeri, također blizanke od glumice Mirne Medaković Stepinac.

Godinama prije trudnoće s blizankama Nevena Rendeli Vejzović nije mogla zatrudnjeti. Njezine djevojčice začete su pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a da će joj se devet mjeseci nakon porođaja dogoditi još jedno dijete nije mogla ni sanjati, no velika sreća je na putu i trebala bi stići na Božić.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo