SLAVLJE LJUBAVI

Trudna Lana Jurčević napokon pokazala vjenčanicu u kojoj se udala za mladog nogometaša

30.12.2019 u 13:00

Bionic
Reading

Lana Jurčević, kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića udala se u petak za svog odabranika, mladog makedonskog nogometaša Ristu 'Rikija' Mitrevskog u Zagrebu. Na intimno slavlje došli su mladenkini najbolji prijatelji, obitelj i rodbina. Trudili su se da sve ostane u tajnosti, ali društvenim mrežama počele su kružiti fotografije njezine romantične vjenčanice

Iako su mladenci poduzeli sve da njihovo slavlje ljubavi prođe u krugu bliskih ljudi i podalje od medija, društvene mreže dale su mali uvid u vjenčanje najstarije kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Zgodna Lana Jurčević, koja čeka dijete s makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim, udala se u petak u Zagrebu u eminentnom restoranu u podsljemenskoj zoni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Night full of love🤍🤍

Objavu dijeli Nika Matic (@nikamatic)

Nakon što je održala djevojačku zabavu u Rovinju, trudna Lana u krugu obitelji i bliskih prijateljica svom se voljenom zaklela na vječnu ljubav.

Blistala je u vjenčanici jednostavnog šireg kroja od svile s decentnim dodatkom čipke koji je dao dio tradicionalnog ozračja. Kosu je blago podigla u nisku punđu i nosila veo od bijele čipke. Lana je osim toga, za svoj poseban dan odabrala Jimmy Choo blještave cipelice kakve biraju mnoge mladenke.

Kasnije se presvukla u nešto jednostavniju haljinu dugih rukava, te obula bijele tenisice popularno zvane 'starke' te na glavu stavila blještavu krunu u obliku rajfa.

Vjenčana kuma novopečenoj gospođi Mitrevski bila je Nika Šitum, supruga Dinamovog igrača Maria Šituma, s kojom se druži dugi niz godina.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…