VELIKO SLAVLJE

Lijepa Lana Jurčević udala se za makedonskog nogometaša u Zagrebu

27.12.2019 u 21:49

Bionic
Reading

Kćer poznatog bivšeg trenera Dinama Nikole Jurčevića koji je trenutno zaposlen kao izbornik Azerbajdžana, udala se za makedonskog nogometaša Ristu 'Rikija' Mitrevskog

Atraktivna 25-godišnjakinja koja sa 28-godišnjim Mitrevskim očekuje prinovu, izgovorila je sudbonosno 'da' u Crkvi Sv. Marka u Zagrebu.

Mladenka je blistala u bajkovitoj čipkastoj vjenčanici, a mladoženja je bio u elegantnom odijelu.

Risto i samozatajna Lana koja je bila nekoliko godina u vezi s Emilom Tedeschijem mlađim, nedavno su objavili kako čekaju prinovu, o čemu je pisao Jutarnji list.

Juniorski reprezentativac Sjeverne Makedonije prije godinu dana igrao je u hrvatskom prvoligašu Istra 1961., da bi nakon toga prešao u izraelski Hapoel Haifa. Trenutno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Lana, koja je usko povezana s nogometnim krugovima zbog svoga oca, nogometnog trenera, Ristu je, kako se pretpostavlja, upoznala za vrijeme njegovog boravka u Hrvatskoj.

Inače, Nikola Jurčević nikada nije skrivao koliko voli svoje tri djevojke: suprugu Sandru i kćeri Lauru i Lanu, čije je fotografije objavljivao s ponosom. Zbog njegova posla obitelj se puno selila, tako je mlađa Laura rođena u njemačkom Freiburgu.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…