SANJA, ZEC I MARINKO

Trojka iz Novih fosila očarala publiku na Stradunu

30.12.2019 u 00:04

Bionic
Reading

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec poklonili su Dubrovčanima i njihovim gostima koncert koji će se dugo pamtiti

U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala na Stradunu su nastupili Sanja, Marinko i Zec razgalivši publiku legendarnim hitovima Novih fosila kojima je i danas teško odoljeti.

Pola stoljeća bogate glazbene karijere iznjedrilo je bezvremenske pjesme poput 'Sanjaj me', 'Da te ne volim', 'Šuti moj dječače plavi', 'Košulja plava', 'Reci mi tiho', 'Saša' ili 'Kad budemo ja i ti 63' na kojima su odrastale generacije.

Sanja, Zec i Marinko i na Stradunu su potvrdili da su jedan od rijetkih sastava koji može na jednom mjestu okupiti toliko različitih generacija i ujediniti ih u ljubavi prema glazbi koja niti nakon pola stoljeća ne blijedi.

Bend je tijekom godina osvojio sve najvažnije diskografske nagrade, a vrlo su zapaženi bili i na inozemnim festivalima i natjecanjima. Njihove ploče i albumi godinama su najprodavanije, a pjesme Novih fosila postale su hitovi za sva vremena.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…