STIŽE JOŠ JEDAN SIN

Trbuščić je sve veći: Anja Alavanja novom fotografijom dokumentirala tijek svoje trudnoće

06.04.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Hodajući uz jezero, u dugoj, crvenoj haljini i crnoj kožnoj jakni, Anja Alavanja nije više mogla sakriti trudnički trbuh koji je sve veći, stoga se na svoj račun malo i našalila

'Sakrij se, Nessie', napisala je Anja Alavanja uz posljednju objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu, aludirajući time na čudovište iz jezera. Poznata voditeljica našalila se time na račun svog sve većeg trudničkog trbuščića, kojeg više ne može prikriti nikakvom odjećom.

Odjevena u crvenu dugu haljinu i crnu kožnu jaknu, Anja je snimljena uz jezero, a za fotografiju je vrlo vjerojatno zaslužan njezin novi partner, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac s kojim čeka treće dijete.

Kako je nedavno izjavila, i njoj i njezinom partneru dolazak bebe je prioritet, a o vjenčanju za sada ne razmišljaju, odnosno, kako je izjavila, ako to i naprave, bit će jer to doista žele. 'Kad si u lijepoj vezi, trudnoća je samo ugodno iznenađenje... Tako da smo bili jako sretni', otkrila je Anja Alavanja nedavno za Slobodnu Dalmaciju i priznala čime ju je osvojio Vedran:

  • +4
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Jedna od prvih stvari koje mi sada padaju na pamet jest lakoća življenja s njim. Vedrina (nomen est omen), optimizam i neiscrpna energija, prisutnost i pouzdanost.'

Inače, Anja Alavanja iza sebe ima brak sa Željkom Romcem, s kojim ima i dvojicu sinova, Ivora i Jakova, a ime dječaka kojeg treba tek roditi, još nije otkrila.