sretno zaljubljena

Anja Alavanja Romac otkrila čega se drži kao pijan plota, a fotografijom golog trudničkog trbuha uputila čestitku

08.03.2021 u 16:30

Bionic
Reading

Jedna od mnogima omiljenijih televizijskih voditeljica nakon razvoda od glazbenika Željka Romca, s kojim ima dvojicu sinova, zaljubila se u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca s kojim čeka novu bebu. U ovim vremenima ni pandemija ni drugo stanje ne ograničavaju je u stvarima koje voli

'Gdje je žena, tu je i magija', poručila je Anja Alavanja fotografijom na kojoj je vidimo s povećim trbuhom kako sjedi u lotosovom položaju sjedi pored bazena. Nije poznato je li fotografija novijeg datuma ili iz predhodnih trudnoća sa sinovima Jakovom i Ivorom, no u svakom slučaju komplimenti i čestitke pristižu.

'Jedan od prvih savjeta trudnicama je, ne jesti za dvoje. Držim se toga, kao pijan plota', duhovito je komentirala fotografiju na kojoj pozira s tanjurom punim hrane ispred sebe, a koju je voditeljica emisije 'Zdravo je znati', kratkog formata koji vodi i uređuje za HTV, objavila prije nekoliko dana.

Svi su joj, rekla je, priželjkivali curicu pa i ona sama, ali bila je baš sretna kad je čula da stiže jedan dečko budući da je 'u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina'. Skoro iz prve odlučili su se za ime za svog dječaka. Nije htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno, no još ga ne želi otkriti.

Anja se početkom prošle godine nakon 10 godina braka razvela od Željka Romca ekonomista, agronoma i gitarista, s kojim ima 9-godišnjeg sina Jakova i 5-godišnjeg Ivora. Nedugo nakon toga zaljubila se u 34-godišnjeg Vedrana Viljevca ekonomista i nogometnog trenera koji radi u farmaceutskoj tvrtki, a najesen su doznali sretnu vijest - da im stiže prinova. trebala bi roditi potkraj svibnja.

Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL