U MOSKVI VEĆ 20 TISUĆA HRVATA

S Crvenog trga Tony Cetinski poručuje: 'Bit ćemo prvaci!'

13.07.2018 u 22:13

Bionic
Reading

U fantastičnoj utakmici na stadionu Lužnjiki protiv Engleza, našu je nogometnu momčad u srijedu s tribina bodrio i jedan od najuspješnijih pjevača u regiji, Tony Cetinski, koji sa suprugom Dubravkom u Moskvi čeka i nedjeljno finale

Tony je put Rusije, u kojoj planira ostati tjedan dana, krenuo u utorak, a tportalu je otkrio i motive svoga putovanja.

'Kažu da im svaki put nosim sreću kad igraju protiv Engleza pa sam eto opet odlučio krenuti na put i podržati ih sa tribina. Svaku tekmu koju sam uspio doći gledati do sada smo pobijeđivali. Tako je bilo i kad smo izbacili Engleze u kvalifikacijama za EP usred Londona pa i sada usred Moskve. Navijati i dati im podršku sa navijačima na tribinama je najmanje što mogu učiniti za vrhunski nogomet kojeg pokazuju na ovom SP-u s briljantnim a poniznim stavom kojeg im je prenio veliki Zlatko Dalić. Svaka im čast.', rekao nam je Tony.

U video poruci koju je poslao tportalu u petak, Tony kaže kako je na moskovskom Crvenom trgu sad nešto mirnije.

'To je ono zatišje pred buru, navijat krećemo u nedjelju', opisao je Tony trenutnu situaciju u glavnom ruskom gradu, a onda se dotaknuo i prognoze za nedjelju.

'Ajmo ostaviti te utjehe da je ovo do sada bilo dobro. Naravno da je dobro, vrhunski su napravili to dečki, svaka im čast svima', osvrnuo se Tony na dosadašnji tijek prvenstva i onda pokazao da je i njega u Rusiji obuzeo duh izbornika Dalića koji prema već i u ovom trenutku velikom rezultatu ide sigurno korak po korak.

'Hajdemo probati još taj jedan korak napraviti, hajdemo probat ipak biti prvi. To bi bila velika stvar za malu zemlju velikih snova', poručio je s Crvenog trga Tony i dodao da neće davati prognoze, osim jedne.

'Mi ćemo bit prvaci svijeta, gotovo sigurno, ali nemojmo ništa unaprijed govorit', zaključio je Tony.

Moskva: Tony za tportal daje prognozu za nedjelju Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tony se dotaknuo i velikog problema s kartama i izrazio nadu da će i FIFA i HNS naći riešenje za svu tu masu ljudi koji pristižu odsvakud.

'U Moskvi je trenutno preko 20 tisuća Hrvata, čak ih je i iz Australije puno pristiglo, pa mislim da bi bilo pošteno da svi mogu prisustvovati i navijati za Vatrene!!!! Svi to zaslužujemo!!!!', rekao nam je Tony.

Tony Cetinski u Rusiji Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL