SLAVILA DAN NEZAVISNOSTI

Tončica Čeljuska u američkom filmu: Kalifornijski san na domaćem terenu

04.07.2018 u 13:24

Bionic
Reading

U utorak večernjim velikim vatrometom u američkoj ambasadi proslavljen je Dan nezavisnosti koji se danas slavi u SAD-u. Novi ambasador priredio je beach party na koji je preko 1000 uzvanika među kojima je bila i novinarka i urednica HRT-a Tončica Čeljuska koja je za tportal ispričala svoje dojmove

'Vrli, novi svijet - tako gledam Ameriku... Imala sam priliku biti tamo, i doista osjetiti kako je to zemlja koje prepoznaje izvrsnost i nepogrešivo je valorizira. Možes biti propali student - i nakon svega, postati Bill Gates i Steve Jobs. To je snaga i akcelerator SAD-a! Da, najbolji vode, jer njihova djela govore! Dobro vam dan američke Nezavisnosti, uz želju da naučimo prepoznati lidere i biti lideri', napisala je na društvenim mrežama povodom najvećeg američkog praznika i svog dolaska na party američke ambasade bila jedna od gostiju.

'Dress code je bio na temu 'California dream', casual, odjeća za plažu. Ambasador je pozvao goste iz političkog, gospodarskog i novinarskog svijeta. Imali smo i bend, baš smo se lijepo zabavili', ispričala nam je dugogodišnja novinarka i urednica Tončica Čeljuska.

U jednom od svojih ranijih intervjua više je otkrila kako je više puta boravila tamo gdje je prije deset godina bila na usavršavanju. Boravila je u New Yorku, Houstonu, Bostonu, San Franciscu, među ostalim je posjetila najcjenjenija sveučilišta Stanford i Harvard. Njezina kćer je u Americi išla u srednju školu tako da je i zbog nje često odlazila ondje.

  • +24
Tončica Čeljuska nekad i danas Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal