U ČEMU JE TAJNA?

Tončica Čeljuska u fit formi: Otkrila recept za dobar izgled

Tončica Čeljuska

Tončica Čeljuska

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ana Opalić

S dolaskom toplijih dana mnogi razmišljaju o svojoj figuri i žele imati dobru kondiciju. Dugogodišnja novinarka i urednica HRT-a Tončica Čeljuska ne mora se brinuti o tome da na plaži neće izgledati besprijekorno jer je u vrhunskoj formi cijele godine. Nedavno je otkrila i novu metodu vježbanja, a za tportal je ispričala o čemu je riječ

'Elektromišićna stimulacija je fenomenalna metoda, trenutno najprogresivnija vrsta treninga. Trening traje pola sata, od toga je 10 minuta opuštanja, 20 vježbanja, a uz elektromišićnu stimulaciju efekt je četverostruk. Obučeš posebno odijelo sa elektrodama koje mišićima šalju električne impulse. Izgleda kao pancirka, a ti elektroimpulsi koje si dobio rade i dva dana nakon treninga. Svaki mišić je pokriven i dok vježbaš, ide i elektrokontrakcija. Mišić ti se ustvari višestruko napreže, čak i da ne radiš ništa. Učinci su fenomenalni. To je super za mene, ali i one koji nemaju previše vremena i nisu baš ludi za sportom', poručuje Tončica Čeljuska.  

Tončica Čeljuska već mjesec dana ide na trening elektromišićne stimulacije

Tončica Čeljuska već mjesec dana ide na trening elektromišićne stimulacije

Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Dodaje kako je riječ o idealnim vježbama za poslovne ljude koji ne mogu odvojiti dva sata ili više da odu u teretanu. Njoj je to otkrila prijateljica, a trenira već mjesec dana.

'Već vidim promjene. Budeš u goloj vodi, mokar, i imaš osjećaj kao da se topiš. Čini mi se to znatno efektnije od drugih treninga, barem za mene', puna je dojmova Tončica.

  • +24
  • +21

Tončica Čeljuska nekad i danas

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!