skupa s obitelji

Tonči Huljić otkrio: 'Testiram se na koronu svaki mjesec'

17.08.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Poznati hitmejker vrlo je oprezan zbog bolesti koja se širi svijetom. Pridržava se svih uputa stožera i kako je izjavio, redovito se testira kao i njegova obitelj

'Nije da se ljudi pridržavaju mjera, zato se doista treba paziti. Moja obitelj i ja se redovito jednom mjesečno testiramo na koronavirus', otkrio je Tonči Huljić za 24sata. Trenutno odmara u Omišu. 'Imam upalu uha. Bit će da me netko vidio kako u punoj ratnoj spremi, s maskom KN95 i s rukavicama ulazim u hitnu u Omišu. Išao sam tamo da mi isperu uho', kaže skladatelj.

Upravo zbog pandemije, koja vlada, skladatelj nije ove godine ni iznajmljivao kuću u Omišu. Ondje su boravili njegova pulenica Domenica, Marko Tolja te Petar Grašo. Vrijeme izolacije i karantene proveo je u svojem domu u Splitu i izjavio kako mu fale putovanja, budući je 40 godina proveo putujući.

U srpnju je skladatelj snimio 'Čokolino' i postao glavna zvijezda prehrambene kompanija i njezin ambasador. U spotu se pojavljuje poput Johna Travolte 'Groznice subotnje večeri'. Na odmoru je aktivan te je završio tekst i glazbu pjesme za novu sapunicu. Sprema i novi album klasične i crossover glazbe.

View this post on Instagram

#toncihuljic #podravkahrvatska @podravka_hrvatska

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official) on