U DOBROm RASPOLOŽENju

Evo što je Danijela Martinović radila sinoć dok se Grašo ženio s Hanom i što je poručila

20.02.2022 u 17:50

Bionic
Reading

Mnoge je zanimalo kako je splitska pjevačica jučer proživjela dan. Njezina nekadašnja dugogodišnja ljubav stupila je u brak s mladom skladateljicom Hanom Huljić u koju se zaljubio samo nekoliko mjeseci nakon što je javnost saznala kako su Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli nakon 24 godine veze

I dok je jučer javnost s velikim zanimanjem pratila sve oko 'vjenčanja godine', nekadašnja zaručnica Petra Graše Danijela Martinović je bila na jednoj svadbi. Svojim nastupom je uveličala vjenčanje koje se održalo u zagrebačkom hotelu Esplanade, doznao je zagreb.info.

Piše da je su gosti rekla da je Danijela bila odlično raspoložena i da je blistala u dugoj, crvenoj kreaciji te da se s puno strpljenja se fotografirala s gostima, a uz izvedbu svog poznatog hita 'Pleši sa mnom' poručila: 'Plešite kroz život i što vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to'.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Inače, slavna Splićanka u velikim pripremama za koncert 'Otvoreno srce' koje će u Lisinskom održati za Dan žena, a ove godine će obilježiti i 30 godina na glazbenoj sceni.