BIJEG NA SELO

Tom Hardy s trudnom suprugom odselio iz Londona zbog opasne obožavateljice

24.08.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Britanski glumac Tom Hardy trenutno je u slatkom iščekivanju drugog djeteta sa suprugom Charlotte Riley. Lijep životni period zagorčala mu je zaluđena obožavateljica koja ga ne prestaje uznemiravati i radi koje je s obitelji napustio rodni London

Slavni holivudski ljepotan koji se proslavio mnogim akcijskim ulogama posljednje je četiri godine sasvim promijenio svoj životni ritam. 2014. godine oženio je dugogodišnju djevojku, Charlotte Rilay s kojom je godinu dana nakon dobio prvo dijete. Tročlana obitelj uskoro će se proširiti jer je lijepa brineta ponovno trudna.

No, obiteljsku idilu nakratko je pokvarilo zaluđeno ponašanje jedne Hardyjeve obožavateljice koja ga je navodno toliko opsjedala da je glumac odlučio odseliti iz Londona.

  • +3
Tom Hardy i Charlotte Riley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako navode strani mediji, 40- godišnjak je ionako planirao gradsku vrevu zamijeniti nešto mirnijom oazom na selu, no ponašanje njegove obožavateljice samo je ubrzalo stvari. Tom je kupio imanje i zajedno s djetetom i trudnom suprugom preselio u predgrađe. Tamošnji stanovnici svako ga jutro viđaju u šetnji sa psom.

'On smatra da je to savršeno okruženje za odgajanje djece i podizanje obitelji', rekli su izvori bliski glumcu.

Osim toga popularnog akcijskog heroja možda više nećemo imati previše prilike gledati na filmskom platnu jer je ulaskom u četvrto desetljeće počeo razmatrati o mirovini.

  • +6
Tom Hardy Autor: Profimedia

'To vam je kao da ste uspjeli doći na Everest. Bilo je pravo čudo da ste uopće preživjeli i došli do vrha. Želite li ponovno ići na vrh planine ili želite samo pronaći plažu. Što je to što vas dovodi do obrata? U ovim godinama osjećam da sam napravio dovoljno i da mi je dosta takvog života. Brutalno sam iskren i jednostavno želim nekakav drugačiji život', kazao je u jednom intervjuu zgodni glumac.