NE VJERUJE MU

Tko joj može zamjeriti? Nakon nesreće Calista Flockhart jasno je dala Harrisonu Fordu do znanja - s njim u avion ne ide!

09.02.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Nakon što je 2015. godine Harrison Ford gotovo poginuo u avionskoj nesreći, dok je sam upravljao letjelicom, njegova supruga, glumica Calista Flockhart donijela je odluku da s njim više neće sjesti u avion

Legendarni 80-godišnji glumac, koji je nakon nesreće koju je doživio 2015. godine i iz koje je, na sreću, izašao tek sa slomljenom rukom i minimalnim ozljedama glave, priznao je kako je sve to itekako utjecalo na njegovu obitelj. Harrison Ford tada je svoj avion, koji je izrađen još za vrijeme 2. svjetskog rata, morao na silu spustiti na golf terene u Santa Monici.

Susret sa smrću, koji je doživio Ford, nije se svidio danas 58-godišnjoj Calisti Flockhart, a sve je itekako utjecalo na njezinu odluku da više neće sjesti s njim u avion, barem ne dok on upravlja istim.

  • +34
Harrison Ford Izvor: Profimedia / Autor: Gabriel BOUYS / AFP / Profimedia

'Moja supruga više ne želi letjeti sa mnom u tim povijesnim avionima, no letjet će u drugima. Svakako ne želim da se opet moram oporavljati od takve vrste nesreće, jer to je sve bilo jako teško za mene i obitelj, iako sam se na kraju vratio letenju. Na tom avionu došlo je do mehaničkih problema za koje nisam mogao znati unaprijed, stoga bi se jednostavno moglo reći: 'S**nja se događaju.'', rekao je Harrison Ford koji je tijekom godina sakupio popriličnu kolekciju starih aviona.

SVE ZBOG PREMIJERE

[FOTO] Najtajanstveniji holivudski par: Calista Flockhart i Harrison Ford i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Unatoč godinama koje je nakupio, u avionu se još odlično snalazi, a očevici tvrde da je prilikom te nesreće 2015. sačuvao 'hladnu glavu' i uspio mirno prizemljiti avion bez da ga uništi.