KAKAV GENTLEMAN

80-godišnji Harrison Ford nabacio kompliment tri godine mlađoj Helen Mirren: 'Još je uvijek seksi'

03.02.2023 u 14:38

Bionic
Reading

Posljednji puta zajedno su snimali 1986. godine, film 'Obala komaraca'. Iako je do njihovog novog susreta pred kamerama trebalo čekati punih 37 godina, Harrison Ford i dalje za svoju kolegicu Helen Mirren ima samo riječi hvale

Povodom nove serije '1923', nastavka hita 'Yellowstone', u kojoj su glavne uloge dodijeljene holivudskim legendama Harrisonu Fordu i Helen Mirren, upravo je 80-godišnji glumac pozvan u The Late Show With Stephen Colbert, gdje se raspričao o raznim stvarima.

No, mnogima je bio najzanimljiviji dio u kojem se Ford raspričao o tri godine mlađoj kolegici Helen Mirren, s kojom je 1986. godine glumio u filmu 'Obala komaraca'. Budući da je od njihovog posljednjeg susreta pred kamerama prošlo čak 37 godina, Colberta je zanimalo smatra li Ford Helen još uvijek seksi, na što je glumac jasno odgovorio:

  • +25
Serija '1923.' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

'Još je uvijek seksi.' Njegov odgovor doživio je ovacije publike, a voditelj je nastavio s pitanjem interesirajući se je li među njima ikada bilo nešto više, na što je od Harrisona Forda dobio tek osmijeh na licu. Unatoč inzistiranju Colberta, Harrison Ford odlučio je ostati gentleman, pa se tek na voditeljev komentar kako je Helen Mirren zgodna, složio s njim.

Serija '1923.' Izvor: Društvene mreže / Autor: Paramount+

'Uistinu je nevjerojatno gledati je. Imali smo puno fizičke akcije, koje je ona odradila odlično - jednostavno je uskočila i radila stvari koje ne možete zamisliti da bi jedna Helen Mirren napravila', rekao je Ford.