OŽENIO TIFFANY TRUMP

Tko je zapravo Michael Boulos, novopečeni Trumpov zet i bogataš čiji su život obilježile brojne tragedije

13.11.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Proteklog vikenda na Floridi, na luksuznom imanju Mar-a-Lago na Floridi, Michael Boulos oženio je najmlađu kći Donalda Trumpa, Tiffany Trump. Glamurozno vjenčanje izazvalo je veliku pozornost, ali i u središte interesa stavilo ponovno 25-godišnjeg bogatog nasljednika

U trenucima kada je Donald Trump već napustio Bijelu kuću, Michael Boulos odlučio se na životni korak - kleknuo je i na ruku najmlađe kćeri tada već bivšeg američkog predsjednika stavio prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara. Tiffany Trump nije se dugo premišljala, već je počela s maštanjem o vlastitom vjenčanju iz snova i životu s nasljednikom multimilijarderskog poslovnog carstva.

25-godišnji Michael Boulos rođen je, baš kao i njegov brat Fares te sestre Oriana i Sophie, u Americi, no njihovi korijeni sežu do Libanona. Naime, u Kfaraakki, u blizini libanonske granice sa Sirijom, rođen je njihov otac Massad Boulos, koji se još kao dijete preselio u Ameriku gdje je, kao student, upoznao kćer bogatog tajkuna Zouhaira Fadoula, Sarah.

  • +8
Vjenčanje Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se ubrzo vjenčao i dobio četvero djece, a kada je Michael Boulos imao samo šest godina, obitelj je zadesila velika tragedija - njegova teta i ujak poginuli su u požaru nastalom zbog neispravnih božićnih lampica, da bi samo nekoliko dana kasnije, na sam Božića, pet članova obitelji, uključujući i baku s majčine strane, poginuli u zrakoplovnoj nesreći u Beninu.

Inače, Massad Boulos veliki je obožavatelj Donalda Trumpa i od početka nije krio oduševljenje što se njegov sin namjerava vjenčati s Tiffany Trump. I dok je Fares od majke naslijedio umjetničke sklonosti, Michael je bio zainteresiran za očev posao. Riječ je o Fadoul Group koji posluje u 13 afričkih država, a bavi se građevinarstvom.

Michael Boulos djetinjstvo je proveo u Lagosu u Nigeriji, zatim je studirao u Londonu gdje su mu susjedi bili Tom Ford, Damien Hirst i Sasha Baron Cohen. Dok se Michael pripremao za buduće mjesto u očevom poslovnom carstvu, njegov brat Fares postao je glumac. Za sad je uglavnom imao samo male uloge bez teksta u Netflixovoj seriji 'Kruna' i nekoliko filmova.