zajedno od tinejdžerskih dana

Tko je supruga Pepa Guardiole? Vjenčali su se nakon 25 godina ljubavi

23.01.2024 u 05:48

Bionic
Reading

Pep Guardiola proglašen je najboljim trenerom svijeta u 2023. godini. Španjolac je prošle godine s Manchester Cityjem osvojio Ligu prvaka, englesku ligu i kup, a nagradu je primio na gala večeri u Londonu. Uz njega je bila i njegova najveća podrška, supruga Cristina Serra

Iza svakog velikog europskog trenera stoji i jaka žena. Trener Manchester Cityja Pep Guardiola još od tinejdžerskih dana ljubi istu ženu, a zaprosio ju je mnogo godina nakon prvog susreta.

Brazilska novinarka i spisateljica Cristina Serra slovila je za najljepši model, s izvanrednim ugovorima s nekoliko inozemnih kompanija, no nakon rođenja djece obznanila je da se neće vratiti u modnu industriju jer je želja njenog supruga da odgaja njihovu djecu.

Imaju blizak odnos bez skandala - nije se tako pisalo o njegovim preljubima, već o tome da je jako posvećen supruzi. Španjolske novine Newspapers Reports izvijestile su da je početkom 2010. godine Serra inzistirala da se suprug povuče iz trenerskog posla da bi mogao više vremena provoditi s obitelji i gledati djecu kako rastu, što je potvrdio i sam Guardiola.

  • +2
Pep Guardiola i Cristina Serra Izvor: EPA / Autor: ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL

Susreli su se u trgovini odjećom u Barceloni kad je Guardioli bilo 18 godina. Njezina obitelj posjeduje trgovinu Serra Claret u Barceloni, gdje je nekadašnji nogometaš snimao reklamnu kampanju za dizajnera Antonija Mira. Tada je ugledao mladu Cristinu i nakon nekog vremena su se počeli viđati. Vjenčali su se tek 2014., a u međuvremenu su dobili kćeri Mariju i Valentinu te sina Mariusa.

Inače, Serra je stilistica i stručnjakinja za modne trendove. 'Supruga često kritizira moj izbor taktike u Bayernu. Stalno mi govori da je neophodno zadržati sastav koji je dobio prethodnu utakmicu. A ponekad mi više vremena oduzme da njoj objasnim zašto sam se odlučio za neko rješenje nego što mi je potrebno da objasnim Robbenu zašto nije na terenu', svojedobno je ispričao trener. Trude se sačuvati privatnost, a uglavnom im to polazi za rukom jer vode miran obiteljski život.

Guardiolina obitelj našla se u žiži javnosti 2017. godine, kada je Cristina s kćerima bila na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, na kojem je izvršen teroristički napad i stradale su 22 osobe.

MARIA GUARDIOLA

Zapamtite njezino ime: Ova ljepotica kći je slavnog Pepa Guardiole

Pogledaj galeriju