PONOVO LJUBI

Tko je novi muškarac u životu Romine Knežić

04.10.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Voditeljica 'Dnevnika' Nove TV razvela se 2014. od odvjetnika Sergeja Šitova, s kojim ima kćer Zoye, a sada je Romina Knežić, čini se, u novoj vezi, i to s ravnateljem Zagrebačke filharmonije i violistom Mirkom Bochom

Romina Knežić i njezin novi, deset godina stariji partner Mirko Boch zajedno su u javnosti prvi put viđeni prošlog prosinca na balu Crvenog križa u zagrebačkom hotelu. Violist i ravnatelj Zagrebačke filharmonije navodno se prije tri mjeseca odselio iz doma koji je više od dva desetljeća dijelio sa suprugom, s kojom ima dva sina, piše Gloria. U braku su bili 23 godine.

Pokušali smo doći do Romine Knežić, ali je odlučila ne govoriti za medije. Nikad javno nije progovorila ni o razlozima svog bračnog kraha, za koji se saznalo godinu dana nakon rastave.

Bila je šest godina u braku prije nego što se raspao. Sergeja je upoznala u Bregima pokraj Opatije, gdje je živjela s roditeljima. Ruski odvjetnik je dolazio tamo jer su njegovi roditelji kupili kuću. Voditeljica i Sergej prvo su bili prijatelji i izlazili skupa, a onda su se zaljubili. Vjenčali su se u prosincu 2008. godine u opatijskoj Villi Angiolina. Živjeli su na čak tri adrese - u Opatiji, Zagrebu i Moskvi.

  • +3
Romina Knežić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV