TV IZ SNOVA

Tko je naša najseksi voditeljica?

25.01.2012 u 15:46

Bionic
Reading

Lijepe djevojke, na našu sreću, krase male ekrane, a mi trebamo vašu pomoć da nam kažete koja vam je voditeljica ipak najatraktivnija

Zgodna lica voditeljica nezaobilazna su karika naših televizija. Svojom ugodnom pojavom uveseljavaju gledatelje, jako su fotogenične, a mnoge su postale zaštitna lica emisija i televizija. Antonija Blaće, Ecija Ivušić, Mia Kovačić i Nikolina Pišek uljepšavaju naše male ekrane, a mi vas pitamo koja vam je voditeljica toliko zgodna da biste je mogli gledati non-stop.

Vanja Halilović, nakon RTL-a, radi na Net televiziji i vodi njihov 'Dnevnik'. Lijepa voditeljica često je na raznim društvenim događanjima. Iako je trenutno najaktualniji njezin ljubavni život, još uvijek je škrta na informacijama o njemu te se od svega ograđuje.

Korana Gvozdić radi na CMC televiziji, a prije nekoliko godina radila je na 'Big Brotheru' iz Tajlanda. Lijepa Korana trenutno sudjeluje u tri projekta te je mnogima jedna od najzgodnijih pojava. 'Privatno sam često u tzv. fazi poplava me donijela, no takva nastojim ne dolaziti na javna mjesta. Kao da se zasitim dotjerivanja. Čak sam neko vrijeme u donjem dijelu pidžame dolazila na kavu. Prijateljice su navikle na te moje eskapade', rekla je Korana Gvozdić za časopis Extra.

Antonija Blaće zaštitno je lice RTL televizije, a trenutno radi i na Narodnom radiju. Bivša ukućanka Big Brothera profilirala se u jednu od najtraženijih voditeljica. Brza na jeziku, okretna i zgodna, sada i radijska zvijezda, iako čeka početak 'Survivora'.

Ecija Ivušić bila je zadužena za izvještavanje o atmosferi u backstageu šoua 'Hrvatska traži zvijezdu'. Djevojka koja se u voditeljskim vodama našla nakon što je snimila reklamu i zbog nje postala najpoznatija ljubavnica u Hrvatskoj trenutno čeka novi projekt na HRT-u. Zgodna Ecija slikala se i za časopis Klik, a iako svi uporno pokušavaju saznati detalje iz njezinog ljubavnog života, uporna je u skrivanju istog.

Fani Stipković izabrala je biti leteći reporter radije od voditeljske karijere. Na popisu je jer vlada televizijskim ekranima. Radeći intervjue sa svjetskim zvijezdama, Fani je nezamjenjiva karika 'Red Carpeta'. Zgodna Fani kao od šale dolazi do zvijezda koje ostalima nisu tako dostupne.

Nevena Rendeli lijepa je voditeljica koja vodi emisiju 'Boje turizma', često je angažirana za razne festivale te produkcijski radi na '8. katu'. Nevena radi i ispred i iza kamere te pliva u svakom poslu.

Nikolina Pišek već godinama je zvijezda Nove TV. Iako radi u 'In Magazinu', Nikolina je pristala na projekt za Pink televiziju na kojoj bi uskoro trebao krenuti njezin talk show. Lijepa Nikolina raduje se svakom zadatku, a veseli je što nam popravlja izvoznu statistiku.

Mia Kovačić uskoro ide u Rusiju na dodatno školovanje, no zbog toga ne odustaje od voditeljske karijere. Svaka tri tjedna putovat će na snimanja 'In Magazina'. Mia se iskazala i kao radijska voditeljica, svestrana je te ne zazire ni od jednog izazova.

Marijana Batinić uskoro će se okušati u emisijama uživo 'Survivora'. Marijana će biti zadužena da prenosi gledateljima sve što se događa u Kostarici. Nakon što je upoznala hrvatska sela u šouu 'Ljubav je na selu', sada ide u egzotičnije krajeve.

Zgodna Ana Stunić jedno je od najvećih osvježenja na našim malim ekranima. Ana je svojom prirodnošću osvojila gledatelje. Svaki tjedan iznova izvještava o temama iz svijeta poznatih i slavnih, a to čini na svoj način.

Nekadašnja voditeljica RTL televizije Tatjana Jurić sada pliva radijskim eterom Hit FM-a. Lijepa voditeljica sada je u pregovorima s drugim televizijama, a raduje se svakom novom izazovu. Pitanje je hoće li uskoro gostovati u 'Larinom izboru'. Zašto ne?