plijeni karizmom

Tko je lijepa Talijanka koju ćemo uskoro gledati u seriji 'Viola boje mora'

14.06.2024 u 13:09

Bionic
Reading

U ljetnoj poslastici koja će se od 17. lipnja moći pratiti na RTL-u, naslovnu ulogu novinarke koja počinje surađivati na kriminalističkim slučajevima utjelovila je glumica Francesca Chillemi

Glavnom ulogom Viole Vitale u popularnoj talijanskoj seriji Viola boje mora', Francesca Chillemi stekla je široku prepoznatljivost. Jednako kao njezini profesionalnim uspjesima, privlači pažnju i svojim privatnim životom.

Viola je bivša miss Italije, zbog čega je kolege na početku zadirkuju, a baš kao i Viola, Francesca je tu prestižnu titulu osvojila 2003. kad je imala 18 godina. Nakon pobjede počela je raditi kao model i televizijska voditeljica da bi se ubrzo počela pojavljivati kao glumica u manjim sporednim ulogama.

Karijera joj se počela dobro razvijati, sudjelovala je u više uspješnih talijanskih produkcija, što ju je učinilo prepoznatljivim licem među publikom, a uz glumu Chillemi surađuje s mnogim luksuznim brendovima poput Bulgarija, Patrizie Pepe, Alberte Ferretti, Michaela Korsa, Givenchyja i drugih. Često se piše o njezinom besprijekornom stilu, uvijek dotjerana i u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Viola je najistaknutija uloga lijepa Francesce - serija je brzo postala hit u Italiji kad se počela prikazivati 2022. godine, a nevjerojatno uvjerljiva kemija Viole i inspektora Demira, kojeg glumi veliki turski zavodnik Can Yaman, dovela je do glasina o romantičnoj vezi. Priča je otišla toliko daleko da su obožavatelji na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala, na kojem su se Chillemi i Yaman pojavili zajedno, tražili da se glumci poljube.

Do poljupca nije došlo, no glasine nisu prestale. Glumci su neuspješno negirali kako među njima nema ništa više od prijateljstva iako je Chillemi u dugogodišnjem odnosu sa Stefanom Rossom, s kojim ima i kćer. Nije poznato kako na to reagira njezin partner Stefano, uspješan biznismen i suosnivač firme Only The Brave, poznatije kao OTB Group - talijanske multinacionalne korporacije specijalizirane za luksuznu robu i matična je tvrtka brojnih marki, uključujući Diesel, Maison Margiela, Marni, Jil Sander i Viktor & Rolf.

Uz njezinu povijest modelinga, suradnje s luksuznim brendovima i partnerom u modnoj industriji, ne čudi što je Francesca uvijek izvrsno odjevena, a svoje modne kombinacije nerijetko dijeli i sa svojih gotovo milijun i pol pratitelja na Instagramu.

  • +2
Francesca Chillemi Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI