NAKON AFFLECKA

Tko je John Miller, novi muškarac u životu Jennifer Garner

25.10.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Samo dva tjedna nakon što je finalizirala razvod od Bena Afflecka, strani mediji doznali su da Jennifer Garner ljubi novog muškarca. Riječ je o šest godina mlađem biznismenu Johnu Milleru, a evo čime ju je osvojio

Prema posljednjim informacijama koje donose strani mediji, slavna glumica turbulentnu je ljubavnu prošlost ostavila iza sebe i krenula dalje.

Posljednje tri godine za glumicu Jennifer Garner nisu bile ni malo lake. Prolazila je tešku brakorazvodnu parnicu, a istovremeno pokušavala ostati u prijateljskim odnosima s bivšim suprugom Benom Affleckom s kojim dijeli troje djece. Pomagala mu je u najtežem periodu i vodila s njime bitku protiv alkoholizma, vodila ga u klinike za odvikavanje i bila rame za plakanje. Orijentirala se na odgoj djece, crkvu i posao u kojima je nalazila spas, a sada je pronašla vremena i za novu ljubav.

Kako piše UsWeekly, Garner je već šest mjeseci u vezi s biznismenom Johnom Millerom. On je ujedno i jedini muškarac koji je ušao u njezin život nakon što je raskinula s Affleckom. Šest godina mlađi američki poduzetnik, potpredsjednik je uprave Cali grupe koja u vlasništvu ima 50 restorana brze hrane.

  • +2
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zajedno su pola godine i stvari su poprilično ozbiljne među njima. Ona izvlači najbolje iz njega i on je sretniji no ikada. To je jedna zdrava i normalna veza', rekao je izvor blizak paru za isti magazin.

No u svemu tome postoji jedan mali problem. Miller je još uvijek tehnički u braku s bivšom suprugom, violončelisticom Caroline Campbell. Vjenčali su se 2005. i zajedno dijele sina i kćer. Nakon šest godina braka rastali su se i pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a onda su se 2012. ponovno pomirili. Stvari su funkcionirale do 2015., a onda su se konačno rastali ali sudski proces još uvijek nije finaliziran.

Inače, 38-godišnja glazbenica vrlo je cijenjena u muzičkom svijetu. Nastupila je s brojnim istaknutim kolegama kao što je Andrea Bocelli, a proteklo ljeto u Puli se našla uz bok našem violončelistu Stjepanu Hauseru.