uvijek blista

Sve oči bile su uprte u nju: Barbara Kolar blistala u efektnoj haljini u kojoj struk dolazi do izražaja

17.04.2022 u 09:07

Bionic
Reading

U petom desetljeću života jedna od najomiljenijih voditeljica svojom figurom sve ostavlja bez daha. S Duškom Ćurlićem je isfurala još jedno usklađeno izdanje za ovotjednu emisiju 'Zvijezde pjevaju'

Bilo privatno ili na sceni kad je angažirana za razne projekte, Barbara Kolar izgleda fantastično, a njezin stil odlikuju ženstvene kreacije koje laskaju njenom obliku tijela. Za ovotjednu emisiju popularnog showa stilisti su joj pripremili crnu dugu haljinu u stilu osamdestih s naglašenim ramenima, dijelovima od čipke i strukom naglašenim remenom.

Inače, voditeljica već neko vrijeme održava iznimno vitku liniju, a nije tajna da se s kilogramima borila godinama. Ipak, jednom je prilikom otkrila da ju loši komentari ne ostavljaju ravnodušnom.

'Volim investirati u lijepu obuću, dobru torbu, kvalitetan kaput... Zanimljiv šešir mi je uvijek ekstatični trenutak, a neobjašnjivi fetiš sive veste! Koliko god da ih imam barem dvije nove svake sezone nađu put do ormara. Ne nedostaje mi ni bijelih košulja i bijelih ljetnih haljina. Periodično obavezno kupim nešto s perjem i/ili šljokicama. Dugo mi je trebalo da prihvatim kako najčešće ne prođem neprimijećena ni u neupadljivoj odjeći, no otkad sam to osvijestila mojoj strasti prema teatralnim komadima više ništa ne stoji na putu', ispričala je ranije za tportal.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL