25. srpnja

Time To Sleep – pulska zvijezda u usponu na terasi Mastersa

23.07.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Ove subote nastupa mladić koji je već privukao pozornost DJ zvijezda i uglednih etiketa

Karlo provodi bezbroj sati u svojoj sobi u Puli proizvodeći glazbu. Odrastao je uglavnom na trip hop, rocku i puno indie i alternativnih bendova, a elektronička glazba koju danas stvara puna je melankoličnih, živahnih ritmova inspiriranih indie, etno i trip-hop zvukovima. Karlo nastupa pod imenom Time To Sleep i trenutačno je najbolje čuvana tajna domaće elektroničke scene. Nakon šest godina stvaranja, došao je i njegov trenutak.

Izvor: Društvene mreže

Godinu koju bi svi što prije zaboravili, on će pamtiti po dobrome. U travnju je izašlo prvo Karlovo izdanje za Weirdos Records, u svibnju i za Disco Halal, a u najavi je i skorašnja suradnja s još nekoliko stranih etiketa. Stvari su mu odmah završile visoko na ljestvicama Beatporta, a primijetili su ga i podržali zvijezde elektroničke scene kao što su Solomun, Âme, John Digweed i Moscoman.

Izvor: Društvene mreže

Mladi pulski umjetnik Time To Sleep ove subote, 25. srpnja prvi put će nastupiti u Mastersu. Točnije na terasi kluba s početkom u 20 sati u društvu domaćina Felvera i Jogardea. Time To Sleep je pravo ime za završetak još jedne Fifty Fifty sezone, naravno, uz sve mjere opreza.

https://www.facebook.com/events/858102444716854

Izvor: Društvene mreže