otvoreni istup

Tihana Harapin Zalepugin o godini bez Saše: 'Znam da su mi neki zamjerili takav pristup...'

02.11.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Nezaobilazno ime na modnoj sceni, jedna od naših najuspješnijih modnih agentica prije godinu dana izgubila je supruga Sašu Zalepugina, legendarnog televizijskog novinara i urednika

'Posljednja godina bila je prepuna emotivnih uspona i padova. Ovu drugu emociju nastojim sve više držati u svoja četiri zida i komunicirati s ljudima, a da ih ne opterećujem vlastitom boli. Ne smijem biti nepoželjna, naporna, zatvorena.

Ljeto sam hrabro provela u mjestu naše velike sreće, odlazila ondje gdje je volio plivati, gdje mi se hvalio kako može i hoće. Uglavnom, moje suze vidjeli su samo rijetki. Fotografirala sam se i hvalila po društvenim mrežama da se dobro držim. Znam da su mi neki zamjerili takav pristup, ali i moj je ego tražio malo dodatnih impulsa', ispričala je Tihana Harapin Zalepugin za Story.

  • +4
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Podsjećamo, nekadašnji novinar i urednik Nedjeljnog popodneva preminuo je u bolnici od posljedica moždanog udara. Saša i Tihana bili su u braku više od 30 godina. Upoznali su se na jednoj modnoj reviji na Hvaru 1975. godine. Na tom otoku godinama su provodili svako ljeto.