O ODIJEVANJU HRVATICA

Tihana Harapin Zalepugin: 'Ja sam za pristojnost, a toga sve manje viđam'

26.10.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica prije nepunih godinu dana je izgubila supruga, čuvenog televizijskog voditelja i urednika priča o tome kako se nosi sa njegovim odlaskom, a komentirala je i odijevanje u Hrvatskoj

Tihana Harapin Zalepugin za Briefing Jutarnjeg lista rekla je kako je ponekad sama, ali nikad nije usamljena. Ima psića i dobre prijatelje, a u takvim teškim životnim situacijama se, kaže, iskristaliziraju i prijatelji i neprijatelji. Neke osobe koje su je prije ostavile, sa strahom su joj prišle da bi se ponovno družile s njom.

Ove godine će obilježiti 25 godina rada svoje agencije. Naglasila je da voli raditi i da ne misli na odlazak u mirovinu. Smatra da 'mnogi stariji ljudi imaju razloga biti depresivni jer su odbačeni i teško žive od svojih mirovina zbog čega si mnogi uzimaju živote', da vlada trend mladosti te da bismo 'kao društvo trebali više voditi računa o ljudima srednje dobi, a pogotovo o umirovljenicima koji su obespravljeni'. Komentirala je i odijevanje Hrvata.

  • +4
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

'Mladi većinom nose uske traperice. Meni dođe nekad da pitam: a zašto si ti uopće obukla ove hlače? Pa mogla si gola hodati. Sve ti se vidi. To nema veza s građom. To ima veze s mozgom jer nemoj se čuditi ako te netko uštipne ili ti nešto dobacuje. Ja sam za pristojnost, a toga sve manje viđam. Pristojna odjeća ne mora biti skupa. Kada gledam slike sa zagrebačke špice subotom, ne mogu vjerovati što je u nekim glavama', rekla je za Briefing.