RASTROŠNA NASLJEDNICA

Tiffany Trump oduševljena Beogradom: Kupila čak pet krznenih bundi srpske dizajnerice

15.03.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Ponuda dizajnerskih brendova u Americi je neograničena u odnosu na onu u regiju, no čini se kako se mladoj Trumpovoj kćeri, Tiffany Trump ipak svidjela ponuda u beogradskim dućanima. Tijekom odmora u Beogradu dala si je oduška

Tiffany Trump, najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa trenutno boravi u Beogradu, gdje je, kako se doznaje, stigla s dečkom i njegovim prijateljima.

Veselo društvu prvo je odlučilo razgledati i upoznati se s gradom u kojem planiraju provesti narednih deset dana, potom su iskusili i noćni život Beograda, koji slovi za jedan od najboljih na Balkanu, a onda je došao red na šoping. 25-godišnja bogata nasljednica, poput prave holivudske dive obišla je neke od šoping centara u srbijanskoj metropoli, a onda i neke od najekskluzivnijih butika.

Paparazzi koji je prate u stopu pritom su snimili zanimljiv trenutak kada je u društvu dečka, Michaela Boulosa izašli prepunih ruku. Iz butika dizajnerice Irene Grahovac izašli su s čak pet kupljenih krznenih bundi.

Kako piše srpski magazin Telegraf, Boulos je svojoj djevojci prvo kupio jednu bundu po cijeni od 500 eura (oko 3,500 kuna), a onda se ponovno vratio u trgovinu i naručio još četiri komada. Regularna cijena bunde je 1000 eura (oko 7000 kuna) ali trenutno su na sniženju. Na fotografijama se jasno vidi da vlasnica trgovine nije krila oduševljenje što su poznati milijarderi izabrali upravo njezin dizajn.

  • +6
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da itekako voli kupovati skupe ženske krpice, gospođica Trump dokazala je i kada se šoping centrom prošetala s velikim koferom u kako bi si olakšala nošenje kupljenih stvari. 

Tiffany se inače u slobodno vrijem bavi modelingom, završila je studij prava, a za razliku od starije polusestre Ivanke i polubrata Erica nije uključena u očeve političke i poslovne strategije. Puno rjeđe je se može vidjeti u Bijeloj kući, a vrijeme najradije provodi putujući i po svijetu. Nedavno je potvrdila svoju vezu s milijarderom Michaelom Boulosom. Dotični je odrastao u Lagosu u Nigeriji, a njegova obitelj vlasnik je konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i građevinom.