PUTUJE PO SVIJETU

Trumpova najmlađa kći stigla s društvom u Beograd: Evo kako se zabavlja uz zvuk tamburice i miris roštilja

13.03.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Tiffany Trump, najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa trenutno boravi u Beogradu, gdje je, kako se doznaje, stigla s dečkom i njegovim prijateljima

Tiffany Trump, kći je Donalda Trumpa i glumice Marle Maples, često okarakterizirana kao Trumpova 'zaboravljena' kći jer se za razliku od starije Ivanke drži podalje od politike i očevih poslovnih strategija.

25-godišnjakinja koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom, a završila je studij prava, posljednjom fotografijom pohvalila se da je stigla i u naše susjedstvo. Tiffany je objavila fotografiju iz Beograda, gdje je, kako se doznaje, stigla s novim odabranikom i njegovim prijateljima.

Nakon što su zajedno razgledali centar Beograda, društvo se uputilo u noćni provod koji je započeo u poznatom restoranu na Skadraliji 'Tri šešira' uz živu glazbu i domaće gastro specijalitete. Na snimci do koje je došao srpski magazin Blic, jasno se vidi da se mlada Tiffany odlično zabavlja.

Prema njihovim navodima, Trumpova nasljednica u Srbiji planira ostati čak jedanaest dana.

Podsjetimo, posljednjih nekoliko mjeseci Tiffany ljubi milijardera Michaela Boulosa. Dotični je odrastao u Lagosu u Nigeriji, a njegova obitelj vlasnik je konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i građevinom.

  • +5
Tiffany Trump i Michael Boulos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novog odabranika Tiffany Trump nedavno je dovela u Bijelu kuću na upoznavanje s ocem, a sve to ovjekovječila je i na društvenim mrežama.