Zarazna pop rock pjesma

Tibor predstavlja pjesmu i video spot 'Njene kose crne' s novog solo albuma

16.11.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, nastavlja s predstavljanjem pjesama s drugog solo albuma i otkriva novi singl 'Njene kose crne'

Zaraznu pop rock pjesmu 'Njene kose crne' za koji glazbu i tekst potpisuje Tibor Karamehmedović, prati i video spot koji dolazi iz radionice Gržinčić Creative Visuals.

Izvor: Društvene mreže

''Njene kose crne' je drugi video spot s mog novog albuma kojeg se nadam svirati na pozornici što prije. Hvala najljepša publici koja prati moj rad ovako dugo, osjećam se presretno što mogu s vama napokon početi pjevati i ovaj album. Pratite objavu novog albuma na mom YouTubeu gdje ću svakih 2-3 tjedna objaviti novi spot. Veliki pozdrav sskrajberi!', poručuje Tibor.

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvijenac 'I na kopnu i na moru', a novi studijski uradak bit će objavljen početkom 2023. za LAA. Nakon tri godine rada na materijalu, drugi samostalni album 'Požalit se nekom' predstavit će, kako Tibor kaže, osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike. Uz već objavljenu 'Požalit se nekom', s 'Njene kose crne' Tibor nastavlja nizati nove pjesme, a svaki će do izlaska albuma pratiti i video spot.

Prije solo izdanja Tibor je završio i rad na četvrtom albumu benda Silente, jednostavno nazvanog 'IV', koji je iznjedrio sedam singlova, a nagrađivane pjesme su osvojile radijski eter. U trenutku kada bend ulazi u studio i priprema se za rad na novom albumu, za Tibora se nastavlja prilično aktivna godina kada će, uz rad s matičnim bendom, i samostalno predstaviti vlastiti materijal.

Pjesma 'Njene kose crne' dostupna je na svim streaming servisima.