17. studenog

The Ocean i Rosetta stižu u klub Močvara

13.09.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosette stiže u klub Močvara 17. studenog

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko gitarista Robina Stapsa izuzetno je diskografski aktivna s više od desetak dužih i kraćih izdanja od kojih će ono najnovije, split EP 'The Quiet Observer' s japanskim Monom, biti objavljeno 23. listopada.

Izvor: Društvene mreže

Glasna i nemilosrdna filadelfijska Rosetta u svojoj glazbi spaja post-hardcore, drone i shoegaze navodeći kao glavne uzore Neurosis, Isis i My Bloody Valentine. Glazbu sa svojih šest studijskih albuma, par EP-jeva i split izdanja bend naziva 'metalom za astronaute' jer su osobno svi jako zainteresirani za astronimiju i svemirska putovanja.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice će se u prodaji naći od 17. rujna po cijeni od 90 kn u pretprodaji te 110 kn na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.