pjevačka diva

Tereza Kesovija bila je u Sloveniji za vrijeme poplava, a detalje je otkrila u potresnoj objavi

08.08.2023 u 20:04

Bionic
Reading

Za vrijeme strašnih poplava Tereza Kesovija je bila u Sloveniji. Zarobljena u Logarskoj dolinu puna tri dana naša pjevačica je svjedočila razornoj snazi prirode. Nakon sretnog povratka kući detalje je otkrila u objavi na svom Instagram profilu

Posljednjih nekoliko dana svjedočili smo velikim promjenama vremena i poplavama koje su posebno snažno pogodile susjednu Sloveniju. Katastrofalnim poplavama svjedočila je i naša pjevačica Tereza Kesovija koja se prošlog tjedna našla u Logarskoj dolini kada je sve započelo. Dijelovi Slovenije i dalje su poplavljeni, a mnoge prometnice i oštećene i zatvorene, a nakon povratka kući Tereza je detaljno opisala što je doživjela.

'Oduvijek sam govorila da imam dvije domovine. Moju Hrvatsku i drugu, moju Sloveniju, koja je prema meni, zajedno sa svojim divnim ljudima, uvijek imala srce ispruženo na dlanu. U četvrtak poslijepodne, krenuli smo u Sloveniju veseleći se vremenu koje ćemo provesti sa mojom Martinom Plesnik, u meni jednom od najdražih mjesta na kugli zemaljskoj, Logarskoj dolini. Ali priroda je imala drugi plan,' započela je Tereza objavu na Instagramu koju je popratila s nekoliko fotogradfij i videom.

'Od petka ujutro krenula je katastrofa, voda se slijevala sa svih strana, ostali smo odsječeni jer su sve ceste prema nama odnijele riječne bujice, nije bilo telefonskih veza, mobilnog signala, interneta, opskrbe, tv ili radio signala. A mi nismo mogli niti smjeli ići ikamo. Hotel je srećom imao svoj agregat ali je cijela Logarska dolina bila u mrklom mraku. Čulo se samo bjesomučno lijevanje kiše. Dražesni slapić kraj hotela, pretvorio se u monstruma koji je pokazao svu snagu i bijes prirode. Osoblje hotela Plesnik i obitelj Plesnik, u svakom trenutku u ta tri dana ispunjena neizvjesnošću, činilo je sve kako bi se osjećali sigurnima. Martina, Nina, Dragica, Timi, Franc, Andrea, Primož, Petra, Miško, maleni Luka.... pokazali su zajedništvo i ljubav obitelji Plesnik. U svoj toj muci, iznašla sam snagu Timiju otpjevati njegovu najdražu pjesmu iako mi do pjesme nije bilo,' napisala je Tereza.

'Treći dan hrabro smo krenuli jedinom, u međuvremenu očišćenom uskom cesticom, preko vrha Alpa prema Austriji gdje nas je Civilna zaštita Slovenije sačekala i provela do Jezerskog pa prema Ljubljani. Hvala i našem Alesu koji je prevrtao nebo i zemlju kako bi nam osigurao sretan povratak kući. Ja se osobno, osjećam dužna Sloveniji za svu ljubav koju mi je svih ovih godina nesebično pružala i znam da ću, zajedno s vama svima naći pravi način da joj se pomogne u ovim trenutcima kada je najviše ranjena i kada joj naša pomoć najviše treba,' zaključila je naša poznata pjevačica.

GRAD KAO POZORNICA

Otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara privuklo je i brojna poznata lica

Pogledaj galeriju