zlatne osamdesete

Ana Sasso pokazala fotografiju iz prošlosti s pjevačkom divom

08.04.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Posljednjih dana bivša Miss Jugoslavije i 'Pipi djevojka' je u nostalgičnom raspoloženju. Prisjeća se nekadašnjih vremena, a jednu je objavu posvetila pjevačici koja je osvojila pozornice diljem svijeta

Ana Sasso bila je na koncertu Tereze Kesovije u zagrebačkoj Tvornici što ju je potaknulo da joj posveti lijepe riječi. ''Predivna večer uz jednu Lady u svakom smislu te riječi. Predivna Tereza i u svojoj 84-toj godini i dalje plijeni svojom karizmom i energijom', napisala je Lijepa Splićanka među ostalim na Instagramu.

Dodala je da je Terezino izvođenje pjesama 'još uvijek puno strasti i ljubavi, topline i velike emocije'. 'Mnogima je sigurna sam uljepšala odrastanje i život svojim pjesmama i pjevanjem koje je u najmanju ruku jedinstveno i posebno', piše bivša misica i nastavlja:

'Imala sam je priliku upoznati daleke '82 godine na Splitskom festivalu. Tada još uvijek nepoznata mlada djevojka u svojim 19-im, radim kao hostesa i gle čuda, Tereza je do mene, ja pomislim. Bože moj dal' se meni obraća i zahvalim se u sebi, naravno i njoj u tom momentu, toj ćasti. Naravno iskoristili su neki taj moment i zabilježili ga, tako da fotografija u ovoj objavi datira iz te '82 godine. Tereza me odmah osvojila svojom pozitivnom energijom i ljepotom, doista je bila i ostala prelijepa žena', otkrila je Ana kao i to da je nakon koncerta u Tvornici iskoristila priliku i pjevačici uručila te fotografije. Njih, uz najnovije prizore sa zajedničkog susreta, pokazala pratiteljima na Instagramu.

  • +4
Ana Sasso Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX