ANDREEA PRISACARIU

Tenisačica oplela po Ivani Knoll: 'Otkad je u nogometu važan par si*a?'

12.12.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Oskudna odjeća navijačice Ivane Knoll na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, koja je postala glavna tema u svjetskim medijima do te mjere da ju je ugostio i Piers Morgan, iz takta je izbacila i rumunjsku tenisačicu Andreeu Prisacariu

Putem svog službenog profila na Twitteru na Ivanu Knoll 'okomila' se i rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu, kojoj se nije svidjelo njezino odijevanje u Katru, zbog čega ju je odlučila javno kritizirati.

Budući da u Katru postoje stroga pravila odijevanja, osobito žena, mnogima su zasmetala golišava izdanja Knoll, koja su obišla svijet, ali i koja su hrvatskoj navijačici donijela u samo nekoliko dana više od milijun i pol novih pratitelja iz cijelog svijeta.

'Otkad je u nogometu važan par si*a? I nemojte da počnem o izboru outfita u zemlji u kojoj se neka pravila moraju poštivati. Možeš biti seksi i u nekim drugačijim izdanjima, budi sigurna', poručila joj je tenisačica i stavila fotografiju oskudno odjevene Knoll.

A njezina objava izazvala je raspravu - i dok su jedni zaključili da je samo ljubomorna, drugi su se složili s njom. 'Ti si samo malo ljubomorna', 'Ljudi neka nose što žele'...

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, Knoll ne prestaje izazivati pažnju do te mjere da ju je zbog odijevanja prozvao katarski biznismen, nakon čega se za nju zainteresirao i britanski voditelj Piers Morgan te ju je ugostio u svojoj emisiji.

Knoll bodri našu reprezentaciju od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a proslavila se tijekom prvenstva u Rusiji 2018. upravo svojim oskudnim izdanjima.