JASNO JE I ZAŠTO

Društvenim mrežama širi se snimka: Ivanu Knoll zaštitar ispratio sa stadiona

09.12.2022 u 22:41

Bionic
Reading

Nakon što su se danas po svjetskim medijima proširile fotografije na kojima je hrvatska navijačica, ovoga puta odjevena u lateks, snimljena u razgovoru sa osiguranjem na stadionu, sada je stigla i snimka

Ivana Knoll odlučila je napraviti sve kako bi se i nakon ove utakmice s Brazilom upravo o njoj pričalo, ali i kako bi joj skočila brojka pratitelja na Instagramu, kojih sada ima gotovo 2 milijuna. Za današnje četvrtfinale, ponovno je stigla oskudno odjevena, s prepoznatljivim kockicama, a ovoga je puta odabrala lateks.

U minijaturnom grudnjaku i uskim hlačama, spustila se do kraja tribina i počela pozirati okupljenim fotografima, koji nisu trebali puno govoriti Ivani Knoll kako da pozira.

A onda je, kako prikazuje snimka koja se širi TikTokom, ali i koju je djelomice objavila na svom Instagram profilu, u jednom trenutku prema njoj krenuo zaštitar, s kojim se Ivana Knoll potom uputila u razgovor.

Što joj je točno govorio, a što je ona odgovarala, nije poznato, no nakon svega, on joj je pokazao rukom prema izlazu ili prema gornjem dijelu tribina, a ona je potom i krenula, trudeći se zadržati osmijeh na licu.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, već se danima raspravlja o tome pretjeruje li Ivana Knoll sa svojom oskudnom odjećom i pokazuje li time nepoštivanje zemlji domaćinu Svjetskog nogometnog prvenstva.