hrvatska vs. brazil

Ivana Knoll našla se u neočekivanom društvu popularne brazilske ljepotice

09.12.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Vatrena Ivana Knoll uvijek se nalazi u dobrom društvu, a gdje god da dođe plijeni pozornost. Utakmica Hrvatske s Brazilom podsjetila ju je na ljetno druženje s brazilskom manekenkom, a pratiteljima je postavila zanimljivo pitanje

Ivana Knoll uživa u Katru i nogometnom ludilu koje ju posebno inspirira. Svakom utakmicom pripremi provokativan outfit za svoje obožavatelje, a medijska pozornost posebno joj godi. Na storijima prenosi razuzdanu atmosferu s tribina, a objavila je i jedan poseban video s ljetovanja.

Poznato je da voli modni svijet, pratiti modu i na svoj osebujan način servirati modne trendove. Očito se voli nalaziti i u društvu popularnih manekenki jer je s obožavateljima podijelila snimku s popularnom brazilskom manekenkom Alessandrom Ambrosio.

Djevojke se nalaze na ljetovanju te se prekrasna Brazilka i Ivana Knoll na videu smiješe u kameru te šalju poljupce, a Knoll je pratitelje upitala na čijoj su strani – brazilskoj ili hrvatskoj!

Video je snimljen ovog kolovoza kada su se Ivana i Alessandra družile u Crnoj Gori, a Brazilka se jako svidjela našoj Ivani koja o njoj ima odlično mišljenje. Upoznale su se preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su bile na koncertu folk pjevačice Seke Aleksić te se super zabavile.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia